За Нас

Кои сме ние

page2-img1

Великите неща се постигат чрез серия от малки неща взети заедно

Горното твърдение (на Винсент ван Гог) представя много точно това, което правим тук в Блу Марбъл Бизнес и показва нашата философия, кои сме ние и това, което се стремим да постигнем.

Блу Марбъл Бизнес обединява екип от професионалисти и бизнес лидери в областта на продажбите, управлението, маркетинга, логистиката и информационните технологии. Нашият комбиниран опит ни позволява да предлагаме голямо разнообразие от аутсорсинг услуги и да организираме бърза и ефективна програма за почти всякакъв тип бизнес и организационна структура навсякъде по света.

прочети още

Защо да Изберете Нас

Стратегическа локация

България бързо се превръща в един от глобалните центрове за аутсорсинг. Местните таланти предимно завършват и получават първоначален трудов опит в чужбина, на Запад, което осигурява големи икономически ползи. Имаме офис и представителство в Лондон, Великобритания.

Ключът към успеха

Комбинацията от географското ни местоположение, наемане на важни членове на екипа ни от цялата страна и възможността им да работят дистанционно. Това Ви дава възможност да изберете най-добрите и най-талантливите и мотивирани хора, които да работят от Ваше име.

Многоезична поддръжка

Нашето местоположение и избор на персонал означава, че можем да Ви предоставим аутсорсинг услуги на езика, който ви е необходим.

Намаляване на разходите и увеличаване на производителността

Нашата основна цел и фокус са да намалим оперативните Ви разходи за всички несъществени дейности, за да можете да увеличите производителността си там, където най-много се нуждаете от нея.

Бърз и надежден старт за съществени услуги

Нашите задълбочени познания позволяват започване на оперативни дейности в кратък срок от сключване на споразумение с нас, в рамките на нашите основни услуги - телефонни центрове, фронт и бак-енд офиси, поддръжка на клиенти, продажби и IT услуги.

Техническа поддръжка и решения

Имате избор от готови функционалности, които Ви позволяват да започнете бързо почти всяка дейност. Онлайн клиентски портал, клиентско обслужване и чат, център за повиквания, фронт и бак-енд офис. Имаме готови технически решения за Вас, които могат да бъдат брандирани и персонализирани без усилие.

Екип

Илко Цанев
Изп. Директор

Експерт в продажби, маркетинг и развитие на бизнеса. Най-щастлив, когато помага на другите да постигнат успех. Участва в цялостната ни дейност и продажбите.

Нина Цанева
Административен Отдел

Широк опит в аутсорсинг на всички видове бизнес процеси. Отговаря за организацията и ежедневното управление на фронт и бак-енд офисите ни и клиентското обслужване.

Емил Христов
IT Отдел

Експерт по IT и програмиране. Управлява проектите ни и работи практически при разработките на софтуер и всички IT услуги.

Нашата мисия

Тук в Блу Марбъл Бизнес увеличаваме производителността на вдъхновяващи и водещи организации, като сме инструмент за фокус върху това, което е от съществено значение за тях, защото обичаме и ценим свободата, която израстването и развитието ни предоставят и искаме да я споделим с другите.

Нашите Принципи

Вдъхновени сме от успеха.

Като компания, на която ежедневно доверявате успеха си, Вашите ценности и Вашето бъдеще, ние се ръководим от принципи, които смятаме, че отразяват нашите основни ценности и мисия. Ние се стремим да възприемаме ценностите и принципите на всички наши клиенти и да се слеем в културата им, за общото ни обогатяване и свобода.

Някои от нашите ръководни принципи включват:

 • Прозрачност
 • Отчетност
 • Над и Отвъд във всичките ни дела
 • Страстни в нашата работа
 • Споделен Просперитет и Успех
 • Сътрудничество, а не господство
 • Опростение в изтънчеността
 • Изграждане на добра комуникация
 • Критикувайте - ако трябва - открито
 • Познание кога да направим компромис
 • Решаване на конфликти
 • Насърчаване на реалистични очаквания