Разработване на Софтуер и Уеб

Нашите IT специалисти, програмисти и уеб дизайнери са наистина признати, като едни от най-добрите в своите области. Ние оценяваме техния опит, скоростта и качеството, с които те управляват всички проекти на нашите клиенти, независимо колко сложни и взискателни са те, или колко са кратки сроковете.

Служителите от IT-отдела ни се набират енергично за да гарантираме, че сме покрили всички възможни програмни езици, които може да са необходими.

Услугите за разработка на софтуер, които можем да предложим като постоянна услуга за Вашата фирма или за отделни проекти, включват персонализиран CRM софтуер, клиентски и уеб портали, уеб услуги, които могат да свържат Вашите фронт-енд прложения с Вашите back-end системи за управление на продажби и други.

Също така можем да Ви предложим постоянни подобрения, поддръжка и развитие на Вашите уеб сайтове и интранет, включително фронт и бак-енд разработки.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за фантастичната трансформация или производителността на високо ниво, която фирмата Ви ще постигне, възлагайки всички или част от вашите IT услуги на Блу Марбъл Бизнес.

Comments are closed.