Обработка на данни

Обработката на данни е от жизненоважно значение за Вашата организация. Може да работите с големи или малки количества сурови данни, но трябва да знаете, че преобразуването и обработката на данни е от решаващо значение за бизнеса Ви и за вземането на необходимите решения. Разходите по персонал за въвеждане на данни могат да бъдат високи и най-често старши служители, средният мениджмънт и дори висшият мениджмънт в крайна сметка извършват тази невисоко квалифицирана работа. Това определено е причина за безпокойство, тъй като персоналът Ви не се използва на правилното ниво и продуктивността и фокусът се губят. Това може да бъде много скъпо за Вашата фирма и бизнес.

Блу Марбъл Бизнес може да Ви предложи икономична обработка на данни с висококвалифициран и надежден персонал, който е проверен и под постоянна супервизия.

Някои от стандартните обработки на данни, които предлагаме, са обработка на формуляри, проучване, услуги по обработка на кредитни карти, обработка на големи обеми данни.

Можем да предложим всякакви опции за въвеждане и обработка на данни, включително обработка и въвеждане на данни от хартия, сканиране или извличане на данни. Вашите изходни файлове могат да бъдат в Excel, формат, в база данни или друг вид, който търсите.

Comments are closed.